Om Erhverv7000

Netværk, sparring og rådgivning

Om os

Hvor?

Erhverv7000 er et erhvervsnetværk i trekantsområdet med tilholdssted i Videnparken lige ved Lillebæltsbroerne ved Fredericia.

Hvad?

Erhvervsnetværk siden april 2012 og er nu over 20 medlemmer jævnt fordelt fra Trekantområdet. Vores mål er at blive 30-40 engagerede medlemmer.
  

Hvorfor?

Vi ser os selv, som et stærkt lokalt
alternativ til de etablerede netværk som BNI og Global Network og som alternativ til de større sportsklubbers sponsor-netværk.

Vær med i Erhverv7000

Erhverv7000.dk – er et netværk, der vil være kendt i Fredericia og Region Syddanmark for at være et seriøst erhvervsnetværk.

Det betyder at:

 • Vi er seriøse og fokuseret på business
 • Vi mødes hver anden torsdag, pt. lige uger (sommerferie og juleferie undtaget)
 • Vi vil hinanden og hjælper hinanden til øget forretning
 • Vi møder forberedt og bidrager med positiv energi
 • Vi mødes i Videnpark Trekantområdet, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia
 • Du må gerne være medlem af andre erhvervsnetværk

Non-Profit netværk

Vi er en non-profit organisation, så alle vores midler går til drift af foreningen. Det være sig morgenmad til møderne, betaling af eksterne foredragsholdere, lokaleleje m.m.

Bestyrelsen i Erhverv7000

  Brian Ebbesen

  Brian Ebbesen

  Partner & SEO specialist hos SEOhaj
  Brian Ebbesen

  Brian Ebbesen

  Partner & SEO specialist hos SEOhaj

  Jeg brænder for SEO (Søgemaskineoptimering) og optimering af hjemmesider generelt, fordi jeg ved, at det gør en kæmpe forskel for en virksomhed, om de ligger på side 4 på Google eller ligger i toppen af side 1. En hjemmeside, der ikke bidrager til en virksomheds vækst og omsætning er intet værd.

  Jeg brænder for at udarbejde digitale strategier for små og mellemstore virksomheder, udvikle deres tilstedeværelse online og sikre, at de få flere besøgende, flere kunder og større omsætning.

  Hos SEOhaj arbejder vi med alle former for virksomheder. Lige fra små start-ups til veletablerede virksomheder, der har det tilfælles, at de er ambitiøse og vil være mere synlig. Det seneste år har jeg hjulpet tømrer, tandlæger, webshops, HR-virksomheder, bedemænd, låsesmede, hoteller, fotografer, alternative behandlere, revisorer samt flere internationale virksomheder med at optimere deres hjemmesider.

  Født og opvokset i Fredericia, men bor nu i Seest med Karen og vores 2 drenge. Når jeg ikke sidder ved computeren eller holder foredrag om SEO, finder du mig sikkert ved grillen, til vinsmagning eller på ferie i udlandet. Jeg har mere end 25 års erfaring fra mediebranchen og har arbejdet med SEO og online marketing siden 2011. I 2017 startede jeg SEOhaj med det mål, at hjælpe virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale online.

  Jeg tror på, at online kan selv små fisk æde de store fisk. Skal jeg hjælpe dig med at æde dine konkurrenter?

  Olaf Ryes Gade 7K 1. 10,Kolding,6000
  Susanne Bisgaard

  Susanne Bisgaard

  Bankrådgiver i Spar Nord Fredericia
  Susanne Bisgaard

  Susanne Bisgaard

  Bankrådgiver i Spar Nord Fredericia

  Sjællandsgade 33,Fredericia,7000
  Ronni Høirup

  Ronni Høirup

  Kreativ Direktør hos 7K Media
  Ronni Høirup

  Ronni Høirup

  Kreativ Direktør hos 7K Media

  Min virksomhed hedder 7K Media og navnet stammer fra mine syv primære kompetencer inden for kommunikation. Derudover er jeg dybt forankret i mit lokalområde - derfor også 7K for 7000 Fredericia.

  Jeg har i min virksomhed en holistisk tilgang til markedsføring, branding og kendskab - jeg plejer at sige at jeg laver visuel kommunikation med sund fornuft. 7K Media er et fullservice bureau i Fredericia, som tilbyder visuelle og markedsføringsmæssige totalløsninger. Som kunde hos os, får du mere end blot form og farve – for os handler det udelukkende om at kommunikere jeres budskab simpelt, troværdigt og med sund fornuft.

   

  Vesterbrogade 17, st.,Fredericia,Danmark,7000
  Lars Lodahl

  Lars Lodahl

  Direktør og indehaver af Byens Grønttorv
  Lars Lodahl

  Lars Lodahl

  Direktør og indehaver af Byens Grønttorv

  Byens Grønttorv - salg af frugt, grønt, krydderier, tørfrugt, nødder m.m. Levering til storkøkkener, kantiner, børnehaver, skoler, forsamlingshuse, hoteller, restauranter med flere. Vi tilpasser selvfølgelig priserne til dagsprisen, og står inde for den bedste kvalitet, til den mest fornuftige pris. Og kontakter Dem selvfølgelig, såfremt der fra vores side opstår tvivl.

  Brovadvej 23A,Fredericia,7000

  De fleste møder afholdes:

  Videnparken
  Vesterballevej 5, Fredericia

  Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter
  Ryttergrøftvejen 48, Fredericia

  Ring til os:

  +45 7190 5356

  Send en E-MAIL: