Om Erhverv7000

Netværk, sparring og rådgivning

Om os

Hvor?

Erhverv7000 er et erhvervsnetværk i trekantsområdet med tilholdssted i Videnparken lige ved Lillebæltsbroerne ved Fredericia.

Hvad?

Erhvervsnetværk siden april 2012 og er nu over 20 medlemmer jævnt fordelt fra Trekantområdet. Vores mål er at blive 30-40 engagerede medlemmer.
  

Hvorfor?

Vi ser os selv, som et stærkt lokalt
alternativ til de etablerede netværk som BNI og Global Network og som alternativ til de større sportsklubbers sponsor-netværk.

Vær med i Erhverv7000

Erhverv7000.dk – er et netværk, der vil være kendt i Fredericia og Region Syddanmark for at være et seriøst erhvervsnetværk.

Det betyder at:

 • Vi er seriøse og fokuseret på business
 • Vi mødes hver anden torsdag, pt. lige uger (sommerferie og juleferie undtaget)
 • Vi vil hinanden og hjælper hinanden til øget forretning
 • Vi møder forberedt og bidrager med positiv energi
 • Vi mødes i Videnpark Trekantområdet, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia
 • Du må gerne være medlem af andre erhvervsnetværk

Non-Profit netværk

Vi er en non-profit organisation, så alle vores midler går til drift af foreningen. Det være sig morgenmad til møderne, betaling af eksterne foredragsholdere, lokaleleje m.m.

Bestyrelsen i Erhverv7000

  John Pagaard

  John Pagaard

  Direktør i Human Factor
  John Pagaard

  John Pagaard

  Direktør i Human Factor

  Jeg er idémand bag konsulentvirksomheden Human Factor. Min erfaring med ledelse og lederskab, HR, rekruttering, personaleløsninger, karriererådgivning osv., strækker sig over mange år, og min erfaring har lært mig at de bedste resultater opnås, hvis man fokuserer på mennesker, og tager højde for den menneskelige faktor 360º.

  Udover min interesse for udvikling af mennesker og organisationer, kan jeg bidrage med en solid erhvervsmæssig baggrund fra ledende stillinger i større konsulenthuse, og så har jeg haft fornøjelsen i en årrække, at have været leder i SAS.

  Min uddannelsesmæssige baggrund omfatter bl.a. Flyvevåbnets Lederuddannelse, Merkonom i Personaleudvikling, Diplomleder samt en Human Factor lederuddannelse (ja – den har inspireret mig til firmanavnet ?). …… og for at det ikke skal være løgn, er jeg også uddannet UEFA Fodboldtræner.

   

  Dannevirkevej 6, 1. tv.,Fredericia,7000
  Ronni Høirup

  Ronni Høirup

  Kreativ Direktør hos 7K Media
  Ronni Høirup

  Ronni Høirup

  Kreativ Direktør hos 7K Media

  Min virksomhed hedder 7K Media og navnet stammer fra mine syv primære kompetencer inden for kommunikation. Derudover er jeg dybt forankret i mit lokalområde - derfor også 7K for 7000 Fredericia.

  Jeg har i min virksomhed en holistisk tilgang til markedsføring, branding og kendskab - jeg plejer at sige at jeg laver visuel kommunikation med sund fornuft. 7K Media er et fullservice bureau i Fredericia, som tilbyder visuelle og markedsføringsmæssige totalløsninger. Som kunde hos os, får du mere end blot form og farve – for os handler det udelukkende om at kommunikere jeres budskab simpelt, troværdigt og med sund fornuft.

   

  Vesterbrogade 17, st.,Fredericia,Danmark,7000
  Brian Ebbesen

  Brian Ebbesen

  Partner & SEO specialist hos SEOhaj
  Brian Ebbesen

  Brian Ebbesen

  Partner & SEO specialist hos SEOhaj
  Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at bliver mere synlig online, få flere besøgende på deres hjemmeside og samtidig konvertere flere besøgende om til kunder.
  Værktøjerne er SEO (Søgemaskineoptimering), AdWords og Facebook annoncering og CRO (Konverteringsoptimering) af hjemmesider og webshops.
  Jeg er meget passioneret omkring SEO og online marketing - og jeg brænder for at udnytte potentialet, så vores kunder går fra at have en flot, men ligegyldig hjemmeside på side 4 af Google, til at have en hjemmeside, der ligger i toppen af søgeresultaterne, så den bidrager positivt til virksomhedens omsætning.
  Født og opvokset i Fredericia, men bor nu i Seest. Jeg har 25 års erfaring fra mediebranchen og har arbejdet med SEO og online marketing siden 2011. I 2017 startede jeg SEOhaj med det mål, at hjælpe virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale online.
  Birkemose Allé 37,Kolding,6000
  Lars Lodahl

  Lars Lodahl

  Direktør og indehaver af Byens Grønttorv
  Lars Lodahl

  Lars Lodahl

  Direktør og indehaver af Byens Grønttorv

  Byens Grønttorv - salg af frugt, grønt, krydderier, tørfrugt, nødder m.m. Levering til storkøkkener, kantiner, børnehaver, skoler, forsamlingshuse, hoteller, restauranter med flere. Vi tilpasser selvfølgelig priserne til dagsprisen, og står inde for den bedste kvalitet, til den mest fornuftige pris. Og kontakter Dem selvfølgelig, såfremt der fra vores side opstår tvivl.

  Brovadvej 23A,Fredericia,7000
  Anne-Mette Jensen-Dahm

  Anne-Mette Jensen-Dahm

  Indehaver af Ullerup Ejendoms Administration
  Anne-Mette Jensen-Dahm

  Anne-Mette Jensen-Dahm

  Indehaver af Ullerup Ejendoms Administration

  Professionel ejendomsadministration til små og mellemstore udlejningsfirmaer, ejerforeninger og andelsboligforeningen. Vi lægger vægt på at skabe nære og tillidsskabende kunderelationer. Sådan mener vi, at man får det bedste samarbejde.​

  Nordre Ringvej 17,Fredericia,7000

  De fleste møder afholdes:

  Vesterballevej 5,
  7000 Fredericia

  Ring til os:

  +45 2090 4970

  Send en E-MAIL: