Vores medlemmer

Mød vores trofaste medlemmer her nedenfor

Medlemmer

Anders Johansen

Anders Johansen

Tekst kommer snart

Anders Johansen

Anders Johansen

Tekst kommer snart

Ann Dorthe Pedersen

Ann Dorthe Pedersen

Belbin Certificeret Konsulent & Teamcoach +45 2750 6213

Min mission i MAX Positiv er at inspirere ledere og medarbejdere til i fællesskab at skabe den bedst mulige arbejdsplads. Vil I h...Læs mere

Ann Dorthe Pedersen

Ann Dorthe Pedersen

Belbin Certificeret Konsulent & Teamcoach

Min mission i MAX Positiv er at inspirere ledere og medarbejdere til i fællesskab at skabe den bedst mulige arbejdsplads. Vil I have et stærkt team med et velfungerende internt samarbejde og godt psykisk arbejdsmiljø, kan jeg hjælpe med konkrete værktøjer, workshops og forløb. Jeg faciliterer jeres proces, men det er jer, der arbejder med de konkrete emner fra jeres dagligdag, der er relevante for jer.

Brian Ebbesen

Brian Ebbesen

Partner & SEO specialist hos SEOhaj +4571905356

Jeg brænder for SEO (Søgemaskineoptimering) og optimering af hjemmesider generelt, fordi jeg ved, at det gør en kæmpe fors...Læs mere

Brian Ebbesen

Brian Ebbesen

Partner & SEO specialist hos SEOhaj

Jeg brænder for SEO (Søgemaskineoptimering) og optimering af hjemmesider generelt, fordi jeg ved, at det gør en kæmpe forskel for en virksomhed, om de ligger på side 4 på Google eller ligger i toppen af side 1. En hjemmeside, der ikke bidrager til en virksomheds vækst og omsætning er intet værd.

Jeg brænder for at udarbejde digitale strategier for små og mellemstore virksomheder, udvikle deres tilstedeværelse online og sikre, at de få flere besøgende, flere kunder og større omsætning.

Hos SEOhaj arbejder vi med alle former for virksomheder. Lige fra små start-ups til veletablerede virksomheder, der har det tilfælles, at de er ambitiøse og vil være mere synlig. Det seneste år har jeg hjulpet tømrer, tandlæger, webshops, HR-virksomheder, bedemænd, låsesmede, hoteller, fotografer, alternative behandlere, revisorer samt flere internationale virksomheder med at optimere deres hjemmesider.

Født og opvokset i Fredericia, men bor nu i Seest med Karen og vores 2 drenge. Når jeg ikke sidder ved computeren eller holder foredrag om SEO, finder du mig sikkert ved grillen, til vinsmagning eller på ferie i udlandet. Jeg har mere end 25 års erfaring fra mediebranchen og har arbejdet med SEO og online marketing siden 2011. I 2017 startede jeg SEOhaj med det mål, at hjælpe virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale online.

Jeg tror på, at online kan selv små fisk æde de store fisk. Skal jeg hjælpe dig med at æde dine konkurrenter?

Olaf Ryes Gade 7K 1. 10,Kolding,6000
Carsten Gottlieb Johansen

Carsten Gottlieb Johansen

Indehaver af CGottlieb Kommunikation 23424254

Jeg er bedst på skrift. Med 20 års erfaring som journalist skriver jeg tekster om alle emner, til alle målgrupper og på alle p...Læs mere

Carsten Gottlieb Johansen

Carsten Gottlieb Johansen

Indehaver af CGottlieb Kommunikation

Jeg er bedst på skrift. Med 20 års erfaring som journalist skriver jeg tekster om alle emner, til alle målgrupper og på alle platforme. Jeg har arbejdet på landsdækkende dagblad, i lokalpressen, som magasinredaktør, som webjournalist og som tekstforfatter på bureau.

Min virksomhed CGottlieb Kommunikation har som primær målgruppe små og mellemstore virksomheder, der har brug for at fortælle om det, de er bedst til. Min kompetence er at forstå, hvad de skal fortælle, hvem de skal fortælle det til og hvordan de bedst får deres budskab ud over rampen.

Jeg laver også gerne pressearbejde og læser korrektur. Alle opgaver som omfatter produktion af tekst og indhold. Og gode historier.

Ud over min uddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole er jeg bachelor i fransk og Master i IT-organisation – begge eksamener er taget på Aarhus Universitet. Med mere end 20 års mellemrum.

Gefionsvej 7 st,Fredericia,7000
Cecilia Farsø Toft

Cecilia Farsø Toft

Advokatfuldmægtig 2782 1601

Tekst på vej ...

...Læs mere

Cecilia Farsø Toft

Cecilia Farsø Toft

Advokatfuldmægtig

Tekst på vej ...

Tinghuset,Algade 6,Middelfart,5500
Christian Jørgensen

Christian Jørgensen

Erhvervskunderådgiver i Middelfart Sparekasse +45 2461 1199

Middelfart Sparekasse har eksisteret siden 5/4 1853, så vi er her også i morgen.

Grundlæggende er vores formål nøjagtigt d...Læs mere

Christian Jørgensen

Christian Jørgensen

Erhvervskunderådgiver i Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse har eksisteret siden 5/4 1853, så vi er her også i morgen.

Grundlæggende er vores formål nøjagtigt det samme i dag. Vi hjælper vores kunder med at have en sund og robust økonomi, og både gennem udlån, sponsorater og andre bidrag til samfundet understøtter vi vækst og udvikling i alle de områder, hvor vi har afdeling.

Prinsessegade 95,Fredericia,7000
Dennis Egholm

Dennis Egholm

Direktør & Indehaver, SCANVIEW SIKRING 22662346

Vi er leverandør til både offentlig, erhverv og privat. Vores sikringsrådgivere kan rådgive jer indenfor hele sikringsområdet...Læs mere

Dennis Egholm

Dennis Egholm

Direktør & Indehaver, SCANVIEW SIKRING

Vi er leverandør til både offentlig, erhverv og privat. Vores sikringsrådgivere kan rådgive jer indenfor hele sikringsområdet og give jer et professionelt forslag til installering af adgangskontrol, alarmsystemer, overfaldsalarmer og overvågning. Vores team består af veluddannede folk - alle med sikringsbranchens relevante kurser.

Navervej 12,Fredericia,7000
Helle Gammeltoft Flindt

Helle Gammeltoft Flindt

Daglig leder af Videnpark Trekantområdet +45 2080 4511

Er du iværksætter og har du brug for et kontorfællesskab, hvor service og professionalismen er i højsædet, så kig forbi Vide...Læs mere

Helle Gammeltoft Flindt

Helle Gammeltoft Flindt

Daglig leder af Videnpark Trekantområdet

Er du iværksætter og har du brug for et kontorfællesskab, hvor service og professionalismen er i højsædet, så kig forbi Videnparken. Videnparken er det perfekte sted for dig der er nystartet og for dig der har en etableret virksomhed. Vi har lokaler fra 9 kvm og op til ca. 60 kvm. Samtidig har vi mødelokaler du kan låne, når du skal holde dine møder.

Se meget mere på vores hjemmeside www.videnpark.dk

Vesterballevej 5,Fredericia,7000
Henrik Eriksen

Henrik Eriksen

Indehaver af Tooday ApS 28607012

Tooday ApS er en uafhængig konsulentvirksomhed, der tilbyder og hjælper din virksomhed med rådgivning og vejledning inden for f...Læs mere

Henrik Eriksen

Henrik Eriksen

Indehaver af Tooday ApS

Tooday ApS er en uafhængig konsulentvirksomhed, der tilbyder og hjælper din virksomhed med rådgivning og vejledning inden for firmagaver, reklameartikler, vin, profiltøj og tryksager. Vi sourcer også i østen!

▹ Firmagaver: Vi hjælper din virksomhed med at finde gaver til alle former for højtider, jul og påske, fødselsdage, jubilæer, receptioner, til medarbejdere osv.

▹ Promotion: Vi er leveringsdygtige i alle former for promotion. Din virksomhed kan blive synlig på nærmest alle tænkelige måder med vores store sortiment af promotion artikler og reklamegaver. Alt fra kuglepenne til roll up og alt derimellem.

▹ Vin: Med vores store netværk inden for vinens verden er din virksomhed i trygge hænder når I skal bruge vin, øl og spiritus til forskellige lejligheder eller som gave.

▹ Profiltøj: Vi har et stort netværk af leverandører og producenter inden for profilbeklædning. Derfor vil din virksomhed ofte kunne finde det som den har behov for. Alt fra skjorter til T-shirts, huer, bukser og meget andet.

▹ Tryksager: Vi samarbejder med forskellige trykkerier og er derfor leveringsdygtige inden for et stort og bredt udvalg af tryksager til din virksomhed.

Hos Tooday får du en erfaren rådgiver med mere end 20 års erfaring inden for salg og marketing.
Tooday – we do business!

Jimmy Hansen

Jimmy Hansen

Ejer af Algemanden 24416199

Algebehandling og fliserens, samt behandling og vedligehold, af alle overflader der bliver grønne - det kan være fliser, tage og...Læs mere

Jimmy Hansen

Jimmy Hansen

Ejer af Algemanden

Algebehandling og fliserens, samt behandling og vedligehold, af alle overflader der bliver grønne - det kan være fliser, tage og facader.

Ahornvænget 4,Fredericia,7000
John Pagaard

John Pagaard

Direktør i Co.& Pagaard 20904970

Jeg er idémand bag konsulentvirksomheden Co.& Pagaard. Min erfaring med ledelse og lederskab, HR, rekruttering, personaleløs...Læs mere

John Pagaard

John Pagaard

Direktør i Co.& Pagaard

Jeg er idémand bag konsulentvirksomheden Co.& Pagaard. Min erfaring med ledelse og lederskab, HR, rekruttering, personaleløsninger, karriererådgivning osv., strækker sig over mange år, og min erfaring har lært mig at de bedste resultater opnås, hvis man fokuserer på mennesker, og tager højde for den menneskelige faktor 360º.

Udover min interesse for udvikling af mennesker og organisationer, kan jeg bidrage med en solid erhvervsmæssig baggrund fra ledende stillinger i større konsulenthuse, og så har jeg haft fornøjelsen i en årrække, at have været leder i SAS.

Min uddannelsesmæssige baggrund omfatter bl.a. Flyvevåbnets Lederuddannelse, Merkonom i Personaleudvikling, Diplomleder samt en Human Factor lederuddannelse …… og for at det ikke skal være løgn, er jeg også uddannet UEFA Fodboldtræner.

 

 

Dannevirkevej 6, 1. tv.,Fredericia,7000
Lars Lodahl

Lars Lodahl

Direktør og indehaver af Byens Grønttorv 40104769

Byens Grønttorv - salg af frugt, grønt, krydderier, tørfrugt, nødder m.m. Levering til storkøkkener, kantiner, børnehaver, ...Læs mere

Lars Lodahl

Lars Lodahl

Direktør og indehaver af Byens Grønttorv

Byens Grønttorv - salg af frugt, grønt, krydderier, tørfrugt, nødder m.m. Levering til storkøkkener, kantiner, børnehaver, skoler, forsamlingshuse, hoteller, restauranter med flere. Vi tilpasser selvfølgelig priserne til dagsprisen, og står inde for den bedste kvalitet, til den mest fornuftige pris. Og kontakter Dem selvfølgelig, såfremt der fra vores side opstår tvivl.

Brovadvej 23A,Fredericia,7000
Mads Lundskov

Mads Lundskov

Erhvervsassurandør hos Topdanmark Forsikring 51322865

I Topdanmark tilbyder jeg at hjælpe med en analysere af virksomhedens risici og sammen med kunden finder vi en fornuftig forsikri...Læs mere

Mads Lundskov

Mads Lundskov

Erhvervsassurandør hos Topdanmark Forsikring

I Topdanmark tilbyder jeg at hjælpe med en analysere af virksomhedens risici og sammen med kunden finder vi en fornuftig forsikringsløsning herpå. Samtidig tilbyder jeg også hjælp til pension, via firmapension eller pension til indehaveren. Det hele placeres i Topdanmark, for at kunden på den måde har samme kontakt hvad enten det drejer sig om forsikring eller pension.

Mette Skygge Jensen

Mette Skygge Jensen

Digital blæksprutte og talnørd +45 60 455 625

Jeg hjælper iværksættere og mindre virksomheder med at holde styr på deres online tilstedeværelse, det gælder både hjemmesi...Læs mere

Mette Skygge Jensen

Mette Skygge Jensen

Digital blæksprutte og talnørd

Jeg hjælper iværksættere og mindre virksomheder med at holde styr på deres online tilstedeværelse, det gælder både hjemmeside, webshop og de sociale medier. Jeg tilbyder alt fra opsætning til support og drift af hjemmesider og webshops, og hjælp til at styre de sociale medier.

Derudover er jeg også ekstern bogholder, med fokus på håndværkere og webshops. Jeg tilbyder også hjælp til håndtering af administrative opgaver.

Industrivej 18,Fredericia,7000
Niels Henry Andersen

Niels Henry Andersen

Ejendomsmægler og valuar, MDE hos EDC Erhverv +45 6047 5549
Niels Henry Andersen

Niels Henry Andersen

Ejendomsmægler og valuar, MDE hos EDC Erhverv

Jernbanegade 25,Kolding,6000
Rikke Riding Clausen

Rikke Riding Clausen

Afdelingschef, JKS i Fredericia +45 6124 2583

JKS er Danmarks mest lokale vikar- og rekrutteringsvirksomhed.
Med 39 afdelinger er vi altid tæt på de ting, der gør en forske...Læs mere

Rikke Riding Clausen

Rikke Riding Clausen

Afdelingschef, JKS i Fredericia

JKS er Danmarks mest lokale vikar- og rekrutteringsvirksomhed.
Med 39 afdelinger er vi altid tæt på de ting, der gør en forskel.

Det sikrer gode resultater for de virksomheder, vi samarbejder med og god arbejdslyst for vores vikarer. Vi har også kontorer i Norge, Sverige og Rumænien. Vi er med hele vejen rundt om arbejdslivet, så i JKS er der tre selvstændige brands tilknyttet:

▹ Career, 100% fokus på rekruttering og rådgivning.

▹ Professionals, tidsbegrænset projekter

▹ Assistance, personale til hotel, restauration og kantine.

Jeg sidder klar sammen med teamet i Fredericia til at opnå de rigtige løsninger for dig.

 

Navervej 20, 1. sal,Fredericia,7000
Ronni Høirup

Ronni Høirup

Kreativ Direktør hos 7K Media 25146821

Min virksomhed hedder 7K Media og navnet stammer fra mine syv primære kompetencer inden for kommunikation. Derudover er jeg dyb...Læs mere

Ronni Høirup

Ronni Høirup

Kreativ Direktør hos 7K Media

Min virksomhed hedder 7K Media og navnet stammer fra mine syv primære kompetencer inden for kommunikation. Derudover er jeg dybt forankret i mit lokalområde - derfor også 7K for 7000 Fredericia.

Jeg har i min virksomhed en holistisk tilgang til markedsføring, branding og kendskab - jeg plejer at sige at jeg laver visuel kommunikation med sund fornuft. 7K Media er et fullservice bureau i Fredericia, som tilbyder visuelle og markedsføringsmæssige totalløsninger. Som kunde hos os, får du mere end blot form og farve – for os handler det udelukkende om at kommunikere jeres budskab simpelt, troværdigt og med sund fornuft.

 

Vesterbrogade 17, st.,Fredericia,Danmark,7000
Søren Skjold

Søren Skjold

+45 4084 4254

Beskrivelse på vej

Steen Jensen

Steen Jensen

+45 2051 5657

Beskrivelse på vej

Steen Jensen

Steen Jensen

Beskrivelse på vej

Susanne Bisgaard

Susanne Bisgaard

Bankrådgiver i Spar Nord Fredericia +45 2277 5872
Susanne Bisgaard

Susanne Bisgaard

Bankrådgiver i Spar Nord Fredericia

Sjællandsgade 33,Fredericia,7000
Tina Høll

Tina Høll

Ejer af TH-Regnskab +45 2042 6855
Tina Høll

Tina Høll

Ejer af TH-Regnskab
Dannevirkevej 6 st. th.,Fredericia,7000
Torben Jensen

Torben Jensen

IT Nørd og ejer af Winoto ApS 23664509

Vi løser folks computerproblemer, hvad enten det er private eller erhverv (fra 1 til 900 medarbejdere). Det gælder alt lige fra ...Læs mere

Torben Jensen

Torben Jensen

IT Nørd og ejer af Winoto ApS

Vi løser folks computerproblemer, hvad enten det er private eller erhverv (fra 1 til 900 medarbejdere). Det gælder alt lige fra installation af windows, office pakken og op til store server installationer eller Office 365 opsætninger.

Erritsø Møllebanke 10,Fredericia,7000

De fleste møder afholdes:

Videnparken
Vesterballevej 5, Fredericia

Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter
Ryttergrøftvejen 48, Fredericia

Ring til os:

+45 7190 5356

Send en E-MAIL: