Vores medlemmer

Mød vores trofaste medlemmer her nedenfor

Medlemmer

Anne-Mette Jensen-Dahm

Anne-Mette Jensen-Dahm

Indehaver af Ullerup Ejendoms Administration 21292093

Professionel ejendomsadministration til små og mellemstore udlejningsfirmaer, ejerforeninger og andelsboligforeningen. Vi lægger...Læs mere

Anne-Mette Jensen-Dahm

Anne-Mette Jensen-Dahm

Indehaver af Ullerup Ejendoms Administration

Professionel ejendomsadministration til små og mellemstore udlejningsfirmaer, ejerforeninger og andelsboligforeningen. Vi lægger vægt på at skabe nære og tillidsskabende kunderelationer. Sådan mener vi, at man får det bedste samarbejde.​

Nordre Ringvej 17,Fredericia,7000
Brian Ebbesen

Brian Ebbesen

Partner & SEO specialist hos SEOhaj 71905356

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at bliver mere synlig online, få flere besøgende på deres hjemmeside og samti...Læs mere

Brian Ebbesen

Brian Ebbesen

Partner & SEO specialist hos SEOhaj
Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at bliver mere synlig online, få flere besøgende på deres hjemmeside og samtidig konvertere flere besøgende om til kunder.
Værktøjerne er SEO (Søgemaskineoptimering), AdWords og Facebook annoncering og CRO (Konverteringsoptimering) af hjemmesider og webshops.
Jeg er meget passioneret omkring SEO og online marketing - og jeg brænder for at udnytte potentialet, så vores kunder går fra at have en flot, men ligegyldig hjemmeside på side 4 af Google, til at have en hjemmeside, der ligger i toppen af søgeresultaterne, så den bidrager positivt til virksomhedens omsætning.
Født og opvokset i Fredericia, men bor nu i Seest. Jeg har 25 års erfaring fra mediebranchen og har arbejdet med SEO og online marketing siden 2011. I 2017 startede jeg SEOhaj med det mål, at hjælpe virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale online.
Birkemose Allé 37,Kolding,6000
Carsten Gottlieb Johansen

Carsten Gottlieb Johansen

Indehaver af CGottlieb Kommunikation 23424254

Jeg er bedst på skrift. Med 20 års erfaring som journalist skriver jeg tekster om alle emner, til alle målgrupper og på alle p...Læs mere

Carsten Gottlieb Johansen

Carsten Gottlieb Johansen

Indehaver af CGottlieb Kommunikation

Jeg er bedst på skrift. Med 20 års erfaring som journalist skriver jeg tekster om alle emner, til alle målgrupper og på alle platforme. Jeg har arbejdet på landsdækkende dagblad, i lokalpressen, som magasinredaktør, som webjournalist og som tekstforfatter på bureau.

Min virksomhed CGottlieb Kommunikation har som primær målgruppe små og mellemstore virksomheder, der har brug for at fortælle om det, de er bedst til. Min kompetence er at forstå, hvad de skal fortælle, hvem de skal fortælle det til og hvordan de bedst får deres budskab ud over rampen.

Jeg laver også gerne pressearbejde og læser korrektur. Alle opgaver som omfatter produktion af tekst og indhold. Og gode historier.

Ud over min uddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole er jeg bachelor i fransk og Master i IT-organisation – begge eksamener er taget på Aarhus Universitet. Med mere end 20 års mellemrum.

Gefionsvej 7 st,Fredericia,7000
Christian Jørgensen

Christian Jørgensen

Erhvervskunderådgiver hos Jutlander Bank +45 2461 1199

I Jutlander Bank arbejder vi målrettet på at blive Danmarks mest personlige og tilgængelige bank. At vi er personlige, betyder,...Læs mere

Christian Jørgensen

Christian Jørgensen

Erhvervskunderådgiver hos Jutlander Bank

I Jutlander Bank arbejder vi målrettet på at blive Danmarks mest personlige og tilgængelige bank. At vi er personlige, betyder, at du som kunde hos os bliver betragtet som en vigtig person. Vi sætter os i dit sted.

Vi har defineret bankens formål sådan her:
"Drevet af ægte interesse og personligt engagement er det vores mission at hjælpe mennesker, erhverv og lokalsamfund med at indfri drømme og realisere potentialer".

 

Danmarksgade 19,Fredericia,7000
Christoffer Berggreen

Christoffer Berggreen

Salgsdirektør, Opal Service +45 2960 0724
Christoffer Berggreen

Christoffer Berggreen

Salgsdirektør, Opal Service
Kaltoftevej 11,Fredericia,7000
Dennis Egholm

Dennis Egholm

Ejer af D. E. Electronic 22662346

Vi er leverandør til både offentlig, erhverv og privat. Vores sikringsrådgivere kan rådgive jer indenfor hele sikringsområdet...Læs mere

Dennis Egholm

Dennis Egholm

Ejer af D. E. Electronic

Vi er leverandør til både offentlig, erhverv og privat. Vores sikringsrådgivere kan rådgive jer indenfor hele sikringsområdet og give jer et professionelt forslag til installering af adgangskontrol, alarmsystemer, overfaldsalarmer og overvågning. Vores team består af veluddannede folk - alle med sikringsbranchens relevante kurser.

 

Industrivej 18,Fredericia,7000
Dennis Kappel

Dennis Kappel

Indehaver af Vinoble Fredericia 22710858

Jeg beskriver altid min butik som "Den lille butik med det store udvalg".

Jeg har byens største spiritus udvalg blandt andet. ...Læs mere

Dennis Kappel

Dennis Kappel

Indehaver af Vinoble Fredericia

Jeg beskriver altid min butik som "Den lille butik med det store udvalg".

Jeg har byens største spiritus udvalg blandt andet. En stor del af det jeg laver er gaveløsninger til en hver anledning, samt at yde den personlige service og vejledning inden for både vin, spiritus, kaffe, chokolade osv.

Danmarksgade 28 B,Fredericia,7000
Dennis Storgaard

Dennis Storgaard

Filialdirektør i Fynske Bank, Fredericia +45 7620 3961

Som filialdirektør er det min fornemmeste opgave at præsentere et velovervejet beslutningsgrundlag med de mest værdiskabende va...Læs mere

Dennis Storgaard

Dennis Storgaard

Filialdirektør i Fynske Bank, Fredericia

Som filialdirektør er det min fornemmeste opgave at præsentere et velovervejet beslutningsgrundlag med de mest værdiskabende valgmuligheder for dig og din virksomhed. Dét mener jeg, er vigtigt – både for dig og for mig. Som person er jeg proaktiv, strategisk og vild med udfordringer.

I min fritid nyder jeg at være sammen med familien, og går også gerne på jagt.

 

Vendersgade 1 A,Fredericia,7000
Frederik Hinrichs

Frederik Hinrichs

Ejer af Hinrichs Møbelrestaurering +45 6162 6132
Frederik Hinrichs

Frederik Hinrichs

Ejer af Hinrichs Møbelrestaurering
Smedevænget 1,Fredericia,7000
Henrik Eriksen

Henrik Eriksen

28607012
Henrik Eriksen

Henrik Eriksen

Jacob Lysholt Nielsen

Jacob Lysholt Nielsen

Ejer af Lightholt +45 3011 9400
Jacob Lysholt Nielsen

Jacob Lysholt Nielsen

Ejer af Lightholt
Vesterballe 5,Fredericia,7000
Jimmy Hansen

Jimmy Hansen

Ejer af Algemanden 24416199

Algebehandling og fliserens, samt behandling og vedligehold, af alle overflader der bliver grønne - det kan være fliser, tage og...Læs mere

Jimmy Hansen

Jimmy Hansen

Ejer af Algemanden

Algebehandling og fliserens, samt behandling og vedligehold, af alle overflader der bliver grønne - det kan være fliser, tage og facader.

Ahornvænget 4,Fredericia,7000
John Pagaard

John Pagaard

Direktør i Human Factor 20904970

Jeg er idémand bag konsulentvirksomheden Human Factor. Min erfaring med ledelse og lederskab, HR, rekruttering, personaleløsning...Læs mere

John Pagaard

John Pagaard

Direktør i Human Factor

Jeg er idémand bag konsulentvirksomheden Human Factor. Min erfaring med ledelse og lederskab, HR, rekruttering, personaleløsninger, karriererådgivning osv., strækker sig over mange år, og min erfaring har lært mig at de bedste resultater opnås, hvis man fokuserer på mennesker, og tager højde for den menneskelige faktor 360º.

Udover min interesse for udvikling af mennesker og organisationer, kan jeg bidrage med en solid erhvervsmæssig baggrund fra ledende stillinger i større konsulenthuse, og så har jeg haft fornøjelsen i en årrække, at have været leder i SAS.

Min uddannelsesmæssige baggrund omfatter bl.a. Flyvevåbnets Lederuddannelse, Merkonom i Personaleudvikling, Diplomleder samt en Human Factor lederuddannelse (ja – den har inspireret mig til firmanavnet ?). …… og for at det ikke skal være løgn, er jeg også uddannet UEFA Fodboldtræner.

Vesterballevej 5,Fredericia,7000
Johnny Lassen

Johnny Lassen

Ejer af Johnny Lassen 22123224

Jeg beskriver mig selv som et autentisk menneske med meget på hjerte. Jeg brænder for at skabe en positiv forskel i udviklings- ...Læs mere

Johnny Lassen

Johnny Lassen

Ejer af Johnny Lassen

Jeg beskriver mig selv som et autentisk menneske med meget på hjerte. Jeg brænder for at skabe en positiv forskel i udviklings- og forandringsprocesser, for den enkelte og virksomheder.

Gennem det meste af mit 45-årige liv har jeg arbejdet med udvikling og ledelse. Både selvledelse og ledelse af andre. Mentale og fysiske grænser har interesseret mig siden barndommen og jeg tror på at hvis vi skal udvikle vores potentiale, skal vi turde træde udenfor vores comfortzone. Det har jeg ofte gjort og derigennem skabt store personlige og arbejdsrelaterede resultater.

Skovvej 8,Fredericia,7000
Jørgen Madsen

Jørgen Madsen

Afdelingschef hos Vesterkopi i Fredericia 20600829

Vester Kopi er en kæde af printshops med beliggenhed i Storkøbenhavn, Odense, Fredericia, Aarhus og Aalborg. Vester Kopi produce...Læs mere

Jørgen Madsen

Jørgen Madsen

Afdelingschef hos Vesterkopi i Fredericia

Vester Kopi er en kæde af printshops med beliggenhed i Storkøbenhavn, Odense, Fredericia, Aarhus og Aalborg. Vester Kopi producerer alt inden for digitalprint. Fra små standard opgaver til store avancerede løsninger. Vi forhandler også offset tryk for vores kunder. Udover produktion af tryk og kopi, leverer Vester Kopi skræddersyede løsninger indenfor områderne facility management, fortrolig kopiering & print, samt en række software services.

Riddergade 11,Fredericia,7000
Kim Skat

Kim Skat

Ejer af Skat Consult ApS 26805430

Vi tilbyder assistance inden for økonomistyring, der hvor virksomheden har behov. Vi gør det muligt for små og mellemstore vir...Læs mere

Kim Skat

Kim Skat

Ejer af Skat Consult ApS

Vi tilbyder assistance inden for økonomistyring, der hvor virksomheden har behov. Vi gør det muligt for små og mellemstore virksomheder, at have en professionel økonomiafdeling. Vi hjælper kunderne med den daglige bogføring, lønbogholderi og årsregnskaber samt ad hoc opgaver.

Erritsø Møllebanke 10,Fredericia,7000
Lars Lodahl

Lars Lodahl

Direktør og indehaver af Byens Grønttorv 40104769

Byens Grønttorv - salg af frugt, grønt, krydderier, tørfrugt, nødder m.m. Levering til storkøkkener, kantiner, børnehaver, ...Læs mere

Lars Lodahl

Lars Lodahl

Direktør og indehaver af Byens Grønttorv

Byens Grønttorv - salg af frugt, grønt, krydderier, tørfrugt, nødder m.m. Levering til storkøkkener, kantiner, børnehaver, skoler, forsamlingshuse, hoteller, restauranter med flere. Vi tilpasser selvfølgelig priserne til dagsprisen, og står inde for den bedste kvalitet, til den mest fornuftige pris. Og kontakter Dem selvfølgelig, såfremt der fra vores side opstår tvivl.

Brovadvej 23A,Fredericia,7000
Louise Vælds

Louise Vælds

Indehaver af Dansk Mindfulness Akademi 51901296

Jeg hjælper alle slags virksomheder, kommuner og offentlige organisationer med stresshåndtering, trivsel, arbejdsglæde, feedbac...Læs mere

Louise Vælds

Louise Vælds

Indehaver af Dansk Mindfulness Akademi

Jeg hjælper alle slags virksomheder, kommuner og offentlige organisationer med stresshåndtering, trivsel, arbejdsglæde, feedback og god kommunikation via interne og eksterne kursus- og uddannelsesaktiviteter samt individuelle coachforløb. Jeg kobler min erfaring fra tusindvis af konfrontationstimer med min faglighed indenfor kommunikation og psykologi. Jeg har erfaring fra opgaver der omfatter enkelt personer, helt små grupper og processer i større sammenhænge.

Vesterballevej 5,Fredericia,7000
Mads Lundskov

Mads Lundskov

Erhvervsassurandør hos Topdanmark Forsikring 51322865

I Topdanmark tilbyder jeg at hjælpe med en analysere af virksomhedens risici og sammen med kunden finder vi en fornuftig forsikri...Læs mere

Mads Lundskov

Mads Lundskov

Erhvervsassurandør hos Topdanmark Forsikring

I Topdanmark tilbyder jeg at hjælpe med en analysere af virksomhedens risici og sammen med kunden finder vi en fornuftig forsikringsløsning herpå. Samtidig tilbyder jeg også hjælp til pension, via firmapension eller pension til indehaveren. Det hele placeres i Topdanmark, for at kunden på den måde har samme kontakt hvad enten det drejer sig om forsikring eller pension.

Nicolaj Kruse

Nicolaj Kruse

Ejer af NM tilsyn +45 5057 6612
Nicolaj Kruse

Nicolaj Kruse

Ejer af NM tilsyn
Fredericia,7000
Niels Henry Andersen

Niels Henry Andersen

Ejendomsmægler og Valuar hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen 29434437

Ved professionel vejledning, en skarp opdatering, skaber vi ,ved ejendomsmæglerfirma John Frandsen, trygge rammer for alle kunder...Læs mere

Niels Henry Andersen

Niels Henry Andersen

Ejendomsmægler og Valuar hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

Ved professionel vejledning, en skarp opdatering, skaber vi ,ved ejendomsmæglerfirma John Frandsen, trygge rammer for alle kunder, der kommer i en af vores 27 butikker. Med 5 erhvervscentre fordelt i Østjylland, er vi altid godt orienteret om udviklingen i området, og kan se de muligheder, som kan opstå og dermed give værdi til kunderne. Vi betjener vores kunder med vurdering, udlejning, salg og køb. Vi er der hele vejen.

 

Jyllandsgade 45,Fredericia,7000
Paul Henrik Dyrvig Skriver

Paul Henrik Dyrvig Skriver

Ejer af Solo Rengøring
Paul Henrik Dyrvig Skriver

Paul Henrik Dyrvig Skriver

Ejer af Solo Rengøring
Phillip Jensen

Phillip Jensen

Key Account Manager & Partner hos ForsikringsMæglerGruppen Danmark 51208660

Hvorfor vælge et samarbejde med mig? Du får altid uvildig rådgivning, jeg tager ansvaret for hele virksomhedens forsikringspr...Læs mere

Phillip Jensen

Phillip Jensen

Key Account Manager & Partner hos ForsikringsMæglerGruppen Danmark

Hvorfor vælge et samarbejde med mig? Du får altid uvildig rådgivning, jeg tager ansvaret for hele virksomhedens forsikringsprogram og varetager udelukkende virksomhedens interesser. Det er din sikkerhed for korrekt forsikringsdækning.

Pia Mørk

Pia Mørk

Daglig leder af Videnpark Trekantområdet 76221109

Serviceret erhvervshus hvor vi i dag bor ca. 80 virksomheder. Vi har fælles reception, mødelokaler, godt miljø med masser af sp...Læs mere

Pia Mørk

Pia Mørk

Daglig leder af Videnpark Trekantområdet

Serviceret erhvervshus hvor vi i dag bor ca. 80 virksomheder. Vi har fælles reception, mødelokaler, godt miljø med masser af sparring og netværk. For os er det vigtigt at vores hus fremstår flot og præsentabelt – ligeså vores service, således vores lejere kan være bekendt at invitere gæster og i det hele taget nyde deres arbejdsplads.

Vesterballevej 5,Fredericia,7000
Ronni Høirup

Ronni Høirup

Kreativ problemløser og ejer af 7K Media ApS 25146821

Min virksomhed hedder 7K Media og navnet stammer fra mine syv primære kompetencer inden for kommunikation. Derudover er jeg dyb...Læs mere

Ronni Høirup

Ronni Høirup

Kreativ problemløser og ejer af 7K Media ApS

Min virksomhed hedder 7K Media og navnet stammer fra mine syv primære kompetencer inden for kommunikation. Derudover er jeg dybt forankret i mit lokalområde - derfor også 7K for 7000 Fredericia.

Jeg har i min virksomhed en holistisk tilgang til markedsføring, branding og kendskab - jeg plejer at sige at jeg laver visuel kommunikation med sund fornuft. 7K Media er et fullservice bureau i Fredericia, som tilbyder visuelle og markedsføringsmæssige totalløsninger. Som kunde hos os, får du mere end blot form og farve – for os handler det udelukkende om at kommunikere jeres budskab simpelt, troværdigt og med sund fornuft.

 

Navervej 18A,1. sal,Fredericia,Danmark,7000
Søren Fricke

Søren Fricke

Statsautoriseret revisor & partner hos Brandt Revision 29361943

Jeg beskæftiget mig med regnskab, skat, revision, bogføring, lønadministration og rådgivning.

Jeg arbejder sammen med dig o...Læs mere

Søren Fricke

Søren Fricke

Statsautoriseret revisor & partner hos Brandt Revision

Jeg beskæftiget mig med regnskab, skat, revision, bogføring, lønadministration og rådgivning.

Jeg arbejder sammen med dig om en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i din virksomheds konkrete problemstillinger og behov.

Prinsessegade 60,Ryes Plads,Fredericia,7000
Steen Jensen

Steen Jensen

Salgschef og medejer af Whale24 +45 2051 5657
Steen Jensen

Steen Jensen

Salgschef og medejer af Whale24
Oldenborggade 1 C,Fredericia,7000
Susanne Bisgaard

Susanne Bisgaard

Bankrådgiver i Spar Nord Fredericia +45 2277 5872
Susanne Bisgaard

Susanne Bisgaard

Bankrådgiver i Spar Nord Fredericia
Sjællandsgade 33,Fredericia,7000
Tina Høll

Tina Høll

Ejer af TH-Regnskab +45 2042 6855
Tina Høll

Tina Høll

Ejer af TH-Regnskab
Dannevirkevej 6 st. th.,Fredericia,7000
Torben Jensen

Torben Jensen

IT Nørd og ejer af Winoto ApS 23664509

Vi løser folks computerproblemer, hvad enten det er private eller erhverv (fra 1 til 900 medarbejdere). Det gælder alt lige fra ...Læs mere

Torben Jensen

Torben Jensen

IT Nørd og ejer af Winoto ApS

Vi løser folks computerproblemer, hvad enten det er private eller erhverv (fra 1 til 900 medarbejdere). Det gælder alt lige fra installation af windows, office pakken og op til store server installationer eller Office 365 opsætninger.

Erritsø Møllebanke 10,Fredericia,7000

De fleste møder afholdes:

Vesterballevej 5,
7000 Fredericia

Ring til os:

+45 2090 4970

Send en E-MAIL: