Vores medlemmer

Mød vores trofaste medlemmer her nedenfor

Medlemmer

Anne-Mette Jensen-Dahm

Anne-Mette Jensen-Dahm

Indehaver af Ullerup Ejendoms Administration 21292093

Professionel ejendomsadministration til små og mellemstore udlejningsfirmaer, ejerforeninger og andelsboligforeningen. Vi lægger...Læs mere

Anne-Mette Jensen-Dahm

Anne-Mette Jensen-Dahm

Indehaver af Ullerup Ejendoms Administration

Professionel ejendomsadministration til små og mellemstore udlejningsfirmaer, ejerforeninger og andelsboligforeningen. Vi lægger vægt på at skabe nære og tillidsskabende kunderelationer. Sådan mener vi, at man får det bedste samarbejde.​

Nordre Ringvej 17,Fredericia,7000
Brian Ebbesen

Brian Ebbesen

Partner & SEO specialist hos SEOhaj 71905356

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at bliver mere synlig online, få flere besøgende på deres hjemmeside og samti...Læs mere

Brian Ebbesen

Brian Ebbesen

Partner & SEO specialist hos SEOhaj
Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at bliver mere synlig online, få flere besøgende på deres hjemmeside og samtidig konvertere flere besøgende om til kunder.
Værktøjerne er SEO (Søgemaskineoptimering), AdWords og Facebook annoncering og CRO (Konverteringsoptimering) af hjemmesider og webshops.
Jeg er meget passioneret omkring SEO og online marketing - og jeg brænder for at udnytte potentialet, så vores kunder går fra at have en flot, men ligegyldig hjemmeside på side 4 af Google, til at have en hjemmeside, der ligger i toppen af søgeresultaterne, så den bidrager positivt til virksomhedens omsætning.
Født og opvokset i Fredericia, men bor nu i Seest. Jeg har 25 års erfaring fra mediebranchen og har arbejdet med SEO og online marketing siden 2011. I 2017 startede jeg SEOhaj med det mål, at hjælpe virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale online.
Birkemose Allé 37,Kolding,6000
Brynhild Høyer

Brynhild Høyer

Indehaver af Bjarta v/ Bryndhild Høyer 30218727

Jeg rådgiver, koordinerer og eksekverer indenfor salg og udvikling af markeder og hjælper virksomheder med en række down stream...Læs mere

Brynhild Høyer

Brynhild Høyer

Indehaver af Bjarta v/ Bryndhild Høyer

Jeg rådgiver, koordinerer og eksekverer indenfor salg og udvikling af markeder og hjælper virksomheder med en række down stream aktiviteter. I BJARTA Sales & Development, har jeg skabt en platform, hvor jeg udnytter min erfaring fra industrien og kobler den til min faglighed indenfor salg og marketing.

Havneparken 2,Slagteriet Udviklingspark Vejle,Vejle,7100
Carsten Gottlieb Johansen

Carsten Gottlieb Johansen

Indehaver af CGottlieb Kommunikation 23424254

Jeg er bedst på skrift. Med 20 års erfaring som journalist skriver jeg tekster om alle emner, til alle målgrupper og på alle p...Læs mere

Carsten Gottlieb Johansen

Carsten Gottlieb Johansen

Indehaver af CGottlieb Kommunikation

Jeg er bedst på skrift. Med 20 års erfaring som journalist skriver jeg tekster om alle emner, til alle målgrupper og på alle platforme. Jeg har arbejdet på landsdækkende dagblad, i lokalpressen, som magasinredaktør, som webjournalist og som tekstforfatter på bureau.

Min virksomhed CGottlieb Kommunikation har som primær målgruppe små og mellemstore virksomheder, der har brug for at fortælle om det, de er bedst til. Min kompetence er at forstå, hvad de skal fortælle, hvem de skal fortælle det til og hvordan de bedst får deres budskab ud over rampen.

Jeg laver også gerne pressearbejde og læser korrektur. Alle opgaver som omfatter produktion af tekst og indhold. Og gode historier.

Ud over min uddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole er jeg bachelor i fransk og Master i IT-organisation – begge eksamener er taget på Aarhus Universitet. Med mere end 20 års mellemrum.

Gefionsvej 7 st,Fredericia,7000
Christian Holm Johansen

Christian Holm Johansen

Salgsansvarlig hos FC Fredericia 41808032

FC Fredericia er den eneste professionelle sportsklub i Fredericia som driver og tiltrækker alt det en professionel sportsklub sk...Læs mere

Christian Holm Johansen

Christian Holm Johansen

Salgsansvarlig hos FC Fredericia

FC Fredericia er den eneste professionelle sportsklub i Fredericia som driver og tiltrækker alt det en professionel sportsklub skal gøre. Vi tilbyder alt fra synlighed, netværk, kundepleje og meget mere.

Vestre Ringvej 102,Fredericia,7000
Christian Jørgensen

Christian Jørgensen

Erhvervsrådgiver hos Spar Nord 24611199

Den personlige bank i en digital verden. Service i særklasse i en nærværende, ambitiøs, kompetent og ordentlig bank.

...Læs mere

Christian Jørgensen

Christian Jørgensen

Erhvervsrådgiver hos Spar Nord

Den personlige bank i en digital verden. Service i særklasse i en nærværende, ambitiøs, kompetent og ordentlig bank.

Sjællandsgade 33,Fredericia,7000
Dennis Egholm

Dennis Egholm

Ejer af D. E. Electronic 22662346

Vi er leverandør til både offentlig, erhverv og privat. Vores sikringsrådgivere kan rådgive jer indenfor hele sikringsområdet...Læs mere

Dennis Egholm

Dennis Egholm

Ejer af D. E. Electronic

Vi er leverandør til både offentlig, erhverv og privat. Vores sikringsrådgivere kan rådgive jer indenfor hele sikringsområdet og give jer et professionelt forslag til installering af adgangskontrol, alarmsystemer, overfaldsalarmer og overvågning. Vores team består af veluddannede folk - alle med sikringsbranchens relevante kurser.

 

Industrivej 18,Fredericia,7000
Dennis Kappel

Dennis Kappel

Indehaver af Vinoble Fredericia 22710858

Jeg beskriver altid min butik som "Den lille butik med det store udvalg".

Jeg har byens største spiritus udvalg blandt andet. ...Læs mere

Dennis Kappel

Dennis Kappel

Indehaver af Vinoble Fredericia

Jeg beskriver altid min butik som "Den lille butik med det store udvalg".

Jeg har byens største spiritus udvalg blandt andet. En stor del af det jeg laver er gaveløsninger til en hver anledning, samt at yde den personlige service og vejledning inden for både vin, spiritus, kaffe, chokolade osv.

Danmarksgade 28 B,Fredericia,7000
Dennis Storgaard

Dennis Storgaard

Erhvervskundechef hos Frøs Sparekasse 21188797

Som erhvervskundechef er det min fornemmeste opgave at præsentere et velovervejet beslutningsgrundlag med de mest værdiskabende ...Læs mere

Dennis Storgaard

Dennis Storgaard

Erhvervskundechef hos Frøs Sparekasse

Som erhvervskundechef er det min fornemmeste opgave at præsentere et velovervejet beslutningsgrundlag med de mest værdiskabende valgmuligheder for dig og din virksomhed. Dét mener jeg, er vigtigt – både for dig og for mig. Jeg lægger stor vægt på at tilbyde dig professionel og personlig rådgivning med individuelle løsninger, hvor samspillet mellem den private økonomi og virksomhedens økonomi fungerer optimalt. Som person er jeg proaktiv, strategisk og vild med udfordringer. I min fritid nyder jeg at være sammen med familien, og går også gerne på jagt.

Erritsø Bygade 95,Fredericia,7000
Heidi Fuglsang

Heidi Fuglsang

Kunde- og personalekonsulent hos JKS 61204069

Hos JKS har vi mere end 20 års erfaring med fleksibel bemanding og vikarløsninger og er i dag førende på området.

Vi skabe...Læs mere

Heidi Fuglsang

Heidi Fuglsang

Kunde- og personalekonsulent hos JKS

Hos JKS har vi mere end 20 års erfaring med fleksibel bemanding og vikarløsninger og er i dag førende på området.

Vi skaber vækst, muligheder og nye forbindelser mellem mennesker og virksomheder inden for bl.a. byggeri, industri og administration.

Intet er for stort. Intet er for småt - hvad enten du ønsker et kortvarigt vikarforløb eller som virksomhed er på jagt efter en ny CFO.

Giv mig et kald og lad os tag en uforpligtende snak om muligheder for samarbejde.

Sdr. Ringvej 42,Kolding,6000
Henrik Eriksen

Henrik Eriksen

28607012
Henrik Eriksen

Henrik Eriksen

Jimmy Hansen

Jimmy Hansen

Ejer af Algemanden 24416199

Algebehandling og fliserens, samt behandling og vedligehold, af alle overflader der bliver grønne - det kan være fliser, tage og...Læs mere

Jimmy Hansen

Jimmy Hansen

Ejer af Algemanden

Algebehandling og fliserens, samt behandling og vedligehold, af alle overflader der bliver grønne - det kan være fliser, tage og facader.

Ahornvænget 4,Fredericia,7000
John Pagaard

John Pagaard

Direktør i Human Factor 20904970

Jeg er idémand bag konsulentvirksomheden Human Factor. Min erfaring med ledelse og lederskab, HR, rekruttering, personaleløsning...Læs mere

John Pagaard

John Pagaard

Direktør i Human Factor

Jeg er idémand bag konsulentvirksomheden Human Factor. Min erfaring med ledelse og lederskab, HR, rekruttering, personaleløsninger, karriererådgivning osv., strækker sig over mange år, og min erfaring har lært mig at de bedste resultater opnås, hvis man fokuserer på mennesker, og tager højde for den menneskelige faktor 360º.

Udover min interesse for udvikling af mennesker og organisationer, kan jeg bidrage med en solid erhvervsmæssig baggrund fra ledende stillinger i større konsulenthuse, og så har jeg haft fornøjelsen i en årrække, at have været leder i SAS.

Min uddannelsesmæssige baggrund omfatter bl.a. Flyvevåbnets Lederuddannelse, Merkonom i Personaleudvikling, Diplomleder samt en Human Factor lederuddannelse (ja – den har inspireret mig til firmanavnet ?). …… og for at det ikke skal være løgn, er jeg også uddannet UEFA Fodboldtræner.

Vesterballevej 5,Fredericia,7000
Johnny Lassen

Johnny Lassen

Ejer af Johnny Lassen 22123224

Jeg beskriver mig selv som et autentisk menneske med meget på hjerte. Jeg brænder for at skabe en positiv forskel i udviklings- ...Læs mere

Johnny Lassen

Johnny Lassen

Ejer af Johnny Lassen

Jeg beskriver mig selv som et autentisk menneske med meget på hjerte. Jeg brænder for at skabe en positiv forskel i udviklings- og forandringsprocesser, for den enkelte og virksomheder.

Gennem det meste af mit 45-årige liv har jeg arbejdet med udvikling og ledelse. Både selvledelse og ledelse af andre. Mentale og fysiske grænser har interesseret mig siden barndommen og jeg tror på at hvis vi skal udvikle vores potentiale, skal vi turde træde udenfor vores comfortzone. Det har jeg ofte gjort og derigennem skabt store personlige og arbejdsrelaterede resultater.

Skovvej 8,Fredericia,7000
Jørgen Madsen

Jørgen Madsen

Afdelingschef hos Vesterkopi i Fredericia 20600829

Vester Kopi er en kæde af printshops med beliggenhed i Storkøbenhavn, Odense, Fredericia, Aarhus og Aalborg. Vester Kopi produce...Læs mere

Jørgen Madsen

Jørgen Madsen

Afdelingschef hos Vesterkopi i Fredericia

Vester Kopi er en kæde af printshops med beliggenhed i Storkøbenhavn, Odense, Fredericia, Aarhus og Aalborg. Vester Kopi producerer alt inden for digitalprint. Fra små standard opgaver til store avancerede løsninger. Vi forhandler også offset tryk for vores kunder. Udover produktion af tryk og kopi, leverer Vester Kopi skræddersyede løsninger indenfor områderne facility management, fortrolig kopiering & print, samt en række software services.

Riddergade 11,Fredericia,7000
Kim Skat

Kim Skat

Ejer af Skat Consult ApS 26805430

Vi tilbyder assistance inden for økonomistyring, der hvor virksomheden har behov. Vi gør det muligt for små og mellemstore vir...Læs mere

Kim Skat

Kim Skat

Ejer af Skat Consult ApS

Vi tilbyder assistance inden for økonomistyring, der hvor virksomheden har behov. Vi gør det muligt for små og mellemstore virksomheder, at have en professionel økonomiafdeling. Vi hjælper kunderne med den daglige bogføring, lønbogholderi og årsregnskaber samt ad hoc opgaver.

Erritsø Møllebanke 10,Fredericia,7000
Lars Lodahl

Lars Lodahl

Direktør og indehaver af Byens Grønttorv 40104769

Byens Grønttorv - salg af frugt, grønt, krydderier, tørfrugt, nødder m.m. Levering til storkøkkener, kantiner, børnehaver, ...Læs mere

Lars Lodahl

Lars Lodahl

Direktør og indehaver af Byens Grønttorv

Byens Grønttorv - salg af frugt, grønt, krydderier, tørfrugt, nødder m.m. Levering til storkøkkener, kantiner, børnehaver, skoler, forsamlingshuse, hoteller, restauranter med flere. Vi tilpasser selvfølgelig priserne til dagsprisen, og står inde for den bedste kvalitet, til den mest fornuftige pris. Og kontakter Dem selvfølgelig, såfremt der fra vores side opstår tvivl.

Brovadvej 23A,Fredericia,7000
Lars Schäfer

Lars Schäfer

Direktør og indehaver af MyreExpressen 26159879

Hvorfor MyreExpressen?
Hos os er chefen i marken. Det er chefen der bekæmper din skadedyr, og derfor får du branchens bedste og...Læs mere

Lars Schäfer

Lars Schäfer

Direktør og indehaver af MyreExpressen

Hvorfor MyreExpressen?
Hos os er chefen i marken. Det er chefen der bekæmper din skadedyr, og derfor får du branchens bedste og mest personlige service. Hos MyreExpressen lægger vi vægt på troværdighed og ærlig rådgivning. Vores mission er at gøre skadedyrsbekæmpelse mere overskueligt for vores kunder, miljørigt for naturen og innovativt til gavn for os alle.
Derudover tror vi ikke på pakkeløsninger og misvisende, årelange kontrakter. Derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger og 1-årige kontrakter. Det skaber grobund for gode relationer og samarbejdsaftaler, der er til gavn for alle parter.
Kerneværdier: Faglighed, innovation & miljørigtig

Adfærd: Vi er positive og imødekommende. Vi er ærlige og troværdige. Vi behandler andre som vi selv gerne vil behandles.

Louise Vælds

Louise Vælds

Indehaver af Dansk Mindfulness Akademi 51901296

Jeg hjælper alle slags virksomheder, kommuner og offentlige organisationer med stresshåndtering, trivsel, arbejdsglæde, feedbac...Læs mere

Louise Vælds

Louise Vælds

Indehaver af Dansk Mindfulness Akademi

Jeg hjælper alle slags virksomheder, kommuner og offentlige organisationer med stresshåndtering, trivsel, arbejdsglæde, feedback og god kommunikation via interne og eksterne kursus- og uddannelsesaktiviteter samt individuelle coachforløb. Jeg kobler min erfaring fra tusindvis af konfrontationstimer med min faglighed indenfor kommunikation og psykologi. Jeg har erfaring fra opgaver der omfatter enkelt personer, helt små grupper og processer i større sammenhænge.

Vesterballevej 5,Fredericia,7000
Mads Lundskov

Mads Lundskov

Erhvervsassurandør hos Topdanmark Forsikring 51322865

I Topdanmark tilbyder jeg at hjælpe med en analysere af virksomhedens risici og sammen med kunden finder vi en fornuftig forsikri...Læs mere

Mads Lundskov

Mads Lundskov

Erhvervsassurandør hos Topdanmark Forsikring

I Topdanmark tilbyder jeg at hjælpe med en analysere af virksomhedens risici og sammen med kunden finder vi en fornuftig forsikringsløsning herpå. Samtidig tilbyder jeg også hjælp til pension, via firmapension eller pension til indehaveren. Det hele placeres i Topdanmark, for at kunden på den måde har samme kontakt hvad enten det drejer sig om forsikring eller pension.

Mogens Johansen

Mogens Johansen

Morten Gondermann

Morten Gondermann

Ejer af Fredericia tømrer- & entreprenørforretning 40174031

Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Aps beskæftiger sig med alt inden for tømrer, byggeri og totalentrepriser. Vi u...Læs mere

Morten Gondermann

Morten Gondermann

Ejer af Fredericia tømrer- & entreprenørforretning

Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Aps beskæftiger sig med alt inden for tømrer, byggeri og totalentrepriser. Vi udfører dansk kvalitetshåndværk med BYG Garanti.

Egumvej 62,Fredericia,7000
Nadja Søndergaard Fuglsang

Nadja Søndergaard Fuglsang

Indehaver af OPTIMUM HR 31316797

Jeg har stiftet virksomheden OPTIMUM HR, der beskæftiger sig med konsulentydelser primært indenfor optimering og opbygning af in...Læs mere

Nadja Søndergaard Fuglsang

Nadja Søndergaard Fuglsang

Indehaver af OPTIMUM HR

Jeg har stiftet virksomheden OPTIMUM HR, der beskæftiger sig med konsulentydelser primært indenfor optimering og opbygning af interne HR processer. OPTIMUM HR fungerer som ekstern HR afdeling, der både er sparringspartner, projektleder og rådgiver på virksomhedens HR udfordringer. Vores kerneydelser er tiltrækning, rekruttering og fastholdelse af talenter.

Jeg har en lang karriere bag mig i både ind- og udland fra danske og internationale virksomheder, som A.P. Møller Mærsk, SSY, Randstad og Caverion koncernen, hvor jeg har arbejdet i forskellige roller i HR afdelingerne og som Headhunter.

OPTIMUM HR – Forretningsdrevet HR.

Landlystvej 1,Fredericia,7000
Niels Henry Andersen

Niels Henry Andersen

Ejendomsmægler og Valuar hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen 29434437

Ved professionel vejledning, en skarp opdatering, skaber vi ,ved ejendomsmæglerfirma John Frandsen, trygge rammer for alle kunder...Læs mere

Niels Henry Andersen

Niels Henry Andersen

Ejendomsmægler og Valuar hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

Ved professionel vejledning, en skarp opdatering, skaber vi ,ved ejendomsmæglerfirma John Frandsen, trygge rammer for alle kunder, der kommer i en af vores 27 butikker. Med 5 erhvervscentre fordelt i Østjylland, er vi altid godt orienteret om udviklingen i området, og kan se de muligheder, som kan opstå og dermed give værdi til kunderne. Vi betjener vores kunder med vurdering, udlejning, salg og køb. Vi er der hele vejen.

 

Jyllandsgade 45,Fredericia,7000
Paul Henrik Dyrvig Skriver

Paul Henrik Dyrvig Skriver

Ejer af Solo Rengøring
Paul Henrik Dyrvig Skriver

Paul Henrik Dyrvig Skriver

Ejer af Solo Rengøring
Phillip Jensen

Phillip Jensen

Key Account Manager & Partner hos ForsikringsMæglerGruppen Danmark 51208660

Hvorfor vælge et samarbejde med mig? Du får altid uvildig rådgivning, jeg tager ansvaret for hele virksomhedens forsikringspr...Læs mere

Phillip Jensen

Phillip Jensen

Key Account Manager & Partner hos ForsikringsMæglerGruppen Danmark

Hvorfor vælge et samarbejde med mig? Du får altid uvildig rådgivning, jeg tager ansvaret for hele virksomhedens forsikringsprogram og varetager udelukkende virksomhedens interesser. Det er din sikkerhed for korrekt forsikringsdækning.

Pia Mørk

Pia Mørk

Daglig leder af Videnpark Trekantområdet 76221109

Serviceret erhvervshus hvor vi i dag bor ca. 80 virksomheder. Vi har fælles reception, mødelokaler, godt miljø med masser af sp...Læs mere

Pia Mørk

Pia Mørk

Daglig leder af Videnpark Trekantområdet

Serviceret erhvervshus hvor vi i dag bor ca. 80 virksomheder. Vi har fælles reception, mødelokaler, godt miljø med masser af sparring og netværk. For os er det vigtigt at vores hus fremstår flot og præsentabelt – ligeså vores service, således vores lejere kan være bekendt at invitere gæster og i det hele taget nyde deres arbejdsplads.

Vesterballevej 5,Fredericia,7000
Rico Knudsen

Rico Knudsen

Underviser hos IBC Fredericia og Middelfart 21314438

IBC - International Business College - er en moderne uddannelsesinstitution, som er opstået ved fusionen mellem uddannelsesinsti...Læs mere

Rico Knudsen

Rico Knudsen

Underviser hos IBC Fredericia og Middelfart

IBC - International Business College - er en moderne uddannelsesinstitution, som er opstået ved fusionen mellem uddannelsesinstitutioner i Sydøstjylland. IBC er en erhvervsorienteret uddannelsesinstitution, og vi lægger stor vægt på samarbejde med erhvervslivet. IBC skaber og udnytter de synergieffekter, som opstår i den sammenbragte uddannelsesmæssige smeltedigel. IBC - et bedre sted at lære.

Mosegårdsvej 1,Fredericia,7000
Ronni Høirup

Ronni Høirup

Kreativ problemløser og ejer af 7K Media ApS 25146821

Min virksomhed hedder 7K Media og navnet stammer fra mine syv primære kompetencer inden for kommunikation. Derudover er jeg dyb...Læs mere

Ronni Høirup

Ronni Høirup

Kreativ problemløser og ejer af 7K Media ApS

Min virksomhed hedder 7K Media og navnet stammer fra mine syv primære kompetencer inden for kommunikation. Derudover er jeg dybt forankret i mit lokalområde - derfor også 7K for 7000 Fredericia.

Jeg har i min virksomhed en holistisk tilgang til markedsføring, branding og kendskab - jeg plejer at sige at jeg laver visuel kommunikation med sund fornuft. 7K Media er et fullservice bureau i Fredericia, som tilbyder visuelle og markedsføringsmæssige totalløsninger. Som kunde hos os, får du mere end blot form og farve – for os handler det udelukkende om at kommunikere jeres budskab simpelt, troværdigt og med sund fornuft.

 

Navervej 18A,1. sal,Fredericia,Danmark,7000
Søren Fricke

Søren Fricke

Statsautoriseret revisor & partner hos Brandt Revision 29361943

Jeg beskæftiget mig med regnskab, skat, revision, bogføring, lønadministration og rådgivning.

Jeg arbejder sammen med dig o...Læs mere

Søren Fricke

Søren Fricke

Statsautoriseret revisor & partner hos Brandt Revision

Jeg beskæftiget mig med regnskab, skat, revision, bogføring, lønadministration og rådgivning.

Jeg arbejder sammen med dig om en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i din virksomheds konkrete problemstillinger og behov.

Prinsessegade 60,Ryes Plads,Fredericia,7000
Torben Jensen

Torben Jensen

IT Nørd og ejer af Winoto ApS 23664509

Vi løser folks computerproblemer, hvad enten det er private eller erhverv (fra 1 til 900 medarbejdere). Det gælder alt lige fra ...Læs mere

Torben Jensen

Torben Jensen

IT Nørd og ejer af Winoto ApS

Vi løser folks computerproblemer, hvad enten det er private eller erhverv (fra 1 til 900 medarbejdere). Det gælder alt lige fra installation af windows, office pakken og op til store server installationer eller Office 365 opsætninger.

Erritsø Møllebanke 10,Fredericia,7000
Trine Nielsen

Trine Nielsen

Jobcenteret
Trine Nielsen

Trine Nielsen

Jobcenteret

De fleste møder afholdes:

Vesterballevej 5,
7000 Fredericia

Ring til os:

+45 2090 4970

Send en E-MAIL: