Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Morgenmøde hos Kentaur

5. oktober | 7:30 - 9:30

Kentaur logo

Netværksmøde i Erhverv7000 5. oktober 2023

Vi besøger Kentaur i Erritsø, en virksomhed, der har sat bæredygtighed og ESG (Environmental, Social, and Governance) i centrum for deres forretningsstrategi.

Dagens program vil primært fokusere på Kentaur’s indsats inden for bæredygtighed og ESG, og vi er overbeviste om, at der er en masse værdifuld viden at hente for alle jer, der driver jeres egne virksomheder.

Beskrivelse af Kentaur:

Kentaur er specialist i arbejdstøj til det globale marked. De arbejder målrettet, for at skabe innovativ og funktionel erhvervsbeklædning, med fokus på effektivisering og optimering af deres kunders driftsøkonomi. Kentaur vil i de kommende år slå sin position fast, som en central spiller på det europæiske marked for tekstilservice, med fokus på at levere bæredygtigt arbejdstøj, tilpasset den enkelte kundes behov. De ønsker at gøre en forskel i markedet gennem bæredygtige kollektioner, service, innovation & design, kvalitet og høj leveringssikkerhed. Hovedkontoret ligger i Fredericia, hvor ca. 50 medarbejdere er ansat. Derudover beskæftiger Kentaur ca. 350 – 400 medarbejdere i datterselskaber i Norge, Polen og Serbien. Yderligere er der ca. 400 ansatte hos en fast partner i Vietnam.

Vi ser frem til at se jer på besøget hos Kentaur, og du er meget velkommen til at inviterer en gæst med.

Ønsker du at komme med som gæst på dagens møde?

Kontakt Erhverv7000 her eller tag fat i et af vores medlemmer.

Detaljer

Dato:
5. oktober
Tidspunkt:
7:30 - 9:30
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Erhverv7000 | Sekretær
Telefon:
+45 2514 6821
E-mail:
sekretaer@erhverv7000.dk

Sted

Kentaur
Blytækkervej 20
Fredericia, 7000 Danmark