Morgenmøde hos MadsbyParken og Fredericia Idrætscenter

Fredericia Idrætscenter Vestre Ringvej 100, Fredericia

På dagens morgenmøde besøger vi Fredericia Idrætscenter, hvor vi vil udforske centrets mange facetter ud over idræt. Leder af Salg, Udvikling og Markedsføring i MadsbyParken, vil lede os gennem en præsentation af hele MadsbyParken, som giver nye perspektiver og indsigter. Vi starter med morgenmad i "Klubhuset"

Juleafslutning hos SparNord

Spar Nord, Lillebælt Bødkervej 3, Fredericia

Julen står for døren og årets sidste netværksmøde byder på julehygge, kaffe og æbleskiver hos SparNord. Vi ønsker hinanden en glædelig jul og et godt nytår, inden netværket går på en velfortjent juleferie. Første netværksmøde i 2024, bliver torsdag den 11. januar.

Juleferie = Intet netværksmøde

Kalenderen siger torsdag den 28. december 2023 og normalt holder vi jo netværksmøder i alle lige uger, men sammen med resten af Danmark holder vi juleferie og nyder dagene med familien.  Vi glæder os til at se dig til vores første ordinære morgenmøde i det kommende år, torsdag den 11. januar 2024.

Morgenmøde

Videnpark Trekantområdet Vesterballevej 5, Fredericia

Første netværksmøde i det nye år. Kom om mød alle dine netværkskolleger til et hyggeligt morgenmøde, hvor vi kigger frem på 2024.

Morgenmøde hos Lindberg Fenger Kursuscenter

LindbergFenger Kursuscenter, Ryttergrøftvejen 48, 7000 Fredericia Ryttergrøftvejen 48, Fredericia

Velkommen til netværksmøde hos Lindberg Fenger Kursuscenter, hvor vi kører vores almindelige program med præsentation af medlemmerne, søge og bidragsrunde samt '15 minutes', hvor Christian Møller Aasted fra Sparekassen Danmark er i centrum. Du er meget velkommen til at tage en gæst med på dagens møde.

Morgenmøde

Videnpark Trekantområdet Vesterballevej 5, Fredericia

Netværksmøde i Erhverv7000 8. februar 2024 i Videnparken Morgenmad: Hygge og netværk til morgenkaffen Velkomst: Dagens program og velkomst til gæster, samt præsentation af netværket.  Præsentationsrunde: Alle medlemmer og gæster præsenterer sig og fortæller om sin virksomhed på 1 minut. Søgerunde & Bidragsrunde: Her kan du søge efter kundeemner, leads og referencer. Tilbagemelding på one-to-one […]

Morgenmøde

Videnpark Trekantområdet Vesterballevej 5, Fredericia

Netværksmøde i Erhverv7000 22. februar 2024 Morgenmad: Hygge og netværk til morgenkaffen Velkomst: Dagens program og velkomst til gæster, samt præsentation af netværket.  Præsentationsrunde: Alle medlemmer og gæster præsenterer sig og fortæller om sin virksomhed på 1 minut. Søgerunde & Bidragsrunde. Her kan du søge efter kundeemner, leads og referencer. Tilbagemelding på one-to-one møder og […]